Moses Moody prodloužil v Golden State smlouvu

21. 10. 2024, 09:00 » Informace z klubů - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Kluby mohou do dnešní půlnoci prodlužovat nováčkovské smlouvy. Pokud tak neučiní, stanou se někteří mladíci příští léto omezenými volnými hráči (RFA). Z Golden State přišla zpráva, že Moses Moody souhlasil s tříletým prodloužením smlouvy v hodnotě necelých 40 milionů dolarů.

22letý střelec sice nedokázal během svých tří sezón natrvalo usadit do základní sestavy, ale stal se spolehlivým náhradníkem, který se neustále zlepšuje.

V minulé sezóně odehrál 66 utkání (devět v základu) a zaznamenal 8,1 bodu na zápas. O místo v sestavě bojoval s nováčkem Brandinem Podziemskim a teď jej čeká těžší úkol - prosadit se vedle nových posil - Buddyho Hielda a De'Anthonyho Meltona.

Warriors by rádi vyjednali prodloužení kontraktu i s jeho spoluhráčem Jonathanem Kumingou, která si ale říká o daleko více peněz a bude uvidíme, jestli s vedením klubu nakonec dohodne.

Golden State Warriors guard Moses Moody has agreed to a three-year, $39 million rookie contract extension, CEO of Klutch Sports, Rich Paul, tells ESPN. Moody has developed into a key, reliable rotation player for Steve Kerr and the Warriors. pic.twitter.com/JVJqZsaJEn

— Shams Charania (@ShamsCharania) October 21, 2024