Nbasket a náš Trade Deadline

19. 01. 2013, 18:55 » Přestupy - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Tak jako každý rok, i letos se bude konat tzv. Trade Deadline, což je konečný termín, do kdy mohou jednotlivé týmy mezi sebou vyměňovat hráče. Tato hranice má svůj termín, který je letos 21. února (pro slovenské fanoušky dodáme, že se jedná o měsíc 'február'). Samozřejmě budeme u toho.

Přibližně na začátku měsíce února budete moci vidět na našem portálu v pravém menu nahoře banner TRADE DEADLINE, který bude směřovat přímo na článek s přestupy. Tento článek budeme pokud možno denně aktualizovat a dozvíte se, o jakých přestupech se jedná, jaké jsou spekulace, ale samozřejmě i o uskutečněných přestupech. Stránku s přestupy můžete také nalézt po celou dobu existence Nbasket.cz - ZDE.

Perličkou bude ONLINE aktualizace článku v posledních 24 hodinách a věříme, že se nám podaří informovat všechny naše fanoušky tak, jak si zaslouží! Ti budou moci v diskuzi pod článkem, jako i pod článkem v diskuzi přes účet facebook komunikovat s dalšími fanoušky. Přesně tak, jak je tomu nyní u každého článku.

Již nyní předesíláme, že se bude jednat o klubový článek, tudíž na jeho shlédnutí a přečtení bude nutné být buď členem klubu Nbasket nebo alespoň být registrovaným uživatelem Nbasket.cz.

Zároveň upozorňujeme všechny registrované, ale i ty, co se plánují registrovat, aby vyplňovali při registraci platné údaje, pokud možno s diakritikou. Informace u registrovaných uživatelů samozřejmě procházíme a pakliže zjistíme nesrovnalosti, podle pravidel našeho portálu takového uživatele blokujeme pro porušení pravidel a podmínek, se kterými při registraci souhlasí, je-li registrován.

V případě, že si registrovaný uživatel myslí, že byl zablokován neprávem, může se obrátit na naši redakci emailem. Každá taková žádost bude námi prozkoumána, stejně jako se snažíme reagovat na všechny vaše emailové dotazy a připomínky.